BOLU / KIBRISCIK - KIBRISÇIK İMAM HATİP ORTAOKULU

03744412031
Köroğlu Mh. Beypazarı Cd. N38 Kıbrıscık/ BOLU
Vizyon
Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda; • Vatanına, milletine, bayrağına, milli ve manevi değerlerine bağlı, ailesine ve Türk Milletine yararlı nesiller, • Çağdaş, • Bilim ve teknolojinin farkında olan, yeniliklere açık, • Öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, • Nitelikli, sorumluluk bilinci olan, • Değerlerini yaşayan ve yaşatan, • Hoşgörü sahibi, • Olaylara geniş bir açıdan bakabilen, • Özgüveni gelişmiş, sosyal ve kültürel faaliyetlere katılımcı, • Demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Öğrencilerimizi Atatürk İlke ve İnkılapları’na bağlı, Türk Milleti’nin milli, ahlaki, insani, manevi, kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; • Ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan; • İnsan haklarına saygılı, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti’ne karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getirmiş yurttaşlar yetiştirmek, • Kazanımları gerçek hayatla ilişkilendirerek, öğrenciyi araştırmaya ve öğrenmeye sevk etmek, • Eğitim-Öğretim verdiğimiz öğrencileri ailesine ve Türk toplumuna yararlı birer fert olarak kazandırmaktır.
Okulumuz yeni açıldığı için henüz mezun vermemiştir.
Fen Laboratuvarı :1
8.45-15.15
Kalorifer
Yok